День здоров’я в Новоселицькому медичному коледжі БДМУ PDF Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 
Написав Administrator   
П'ятниця, 20 вересня 2019, 00:00

У житті кожного студента є незабутні, сповнені яскравими кольорами  веселки дні,коли адреналін зашкалює, коли спільна справа стає справою честі, гідності й обов’язку кожного, коли принагідним стають слова: один за всіх – усі за одного.

Це ми про той день,який студенти чекають з найбільшим нетерпінням і, мабуть, щиро бажають,щоб йому не було кінця – краю.

Вже доброю традицією для нашого коледжу є проведення виховного заходу - Дня здоров’я. Це не просто день, це свято молодості, краси і спорту.  Ось і минулої середи 12 вересня дружня студентська родина вирушила до річки Прут, щоб на лоні матінки – природи активно відпочивати, щоб набратися позитивних емоцій на цілий рік, щоб у здоровому тілі, плекати здоровий дух. Слід зазначити, що природа ніби давно нас очікувала, стояв зачарований красою юності ліс, прислухалися  віковічні дерева до веселого гомону; сонечко ласкаво пригрівало; повсюди чулося дзвінке щебетання пташок, які нібито намагалися позмагатися у співі зі студентством.

Навколо вирувало таке життя, коли потрібно було до всього мати справу, все вчасно встигати – адже творилася колективна справа. І тому вже дуже швидко виросло гарне наметове містечко, зусібіч дбайливо прикрашене і квітами, і стіннівками, і кульками. Кухарі з добрим знанням своєї справи швиденько подалися до місця приготування їжі, і незабаром від вогнищ пронісся такий аромат каші та шашлика…

До спортивних змагань готувалися ті,на кого вся група покладала великі надії, хто найбільш прудкий та спритний і любить спорт,тут треба було і швидко бігти, і по канату впевнено пройтися, і все це фіксували судді.

Студентам - першокурсникам особливо цікавою видалася медична естафета. Вона формує розвиток любові до медицини, усвідомлення того, що обрана професія є найгуманнішою.

Всім було весело, отримали море позитивних емоцій, оздоровилися, відчули товариське плече, взаємодопомогу і командний дух. Студенти коледжу раді з того, що в навчальному закладі проводяться заходи, які сприяють формуванню їх особистості, згуртовують групи і сприяють підтриманню фізичного стану в тонусі.

Останнє оновлення на Вівторок, 11 лютого 2020, 08:12