Прощальний бенефіс майбутніх випускників Новоселицького медичного коледжу БДМУ 2019 року! PDF Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 
Написав Administrator   
Понеділок, 04 березня 2019, 09:48

21 лютого 2019 року на свій прощальний вечір запросили дружню студентську родину, батьків та викладачів цьогорічні випускники коледжу, які підготували надзвичайно цікаву видовищну програму, присвячену студентському життю. ІV А і Б медсестри та ІV А і Б фельдшера дивували глядачів своїми артистичними здібностями, зачаровували мелодійними піснями та запальними танцями, у яких брали участь не тільки студенти, а й їхні невтомні куратори груп. Нікого не залишили байдужими цікаві та смішні сценки у виконанні випускників коледжу. Море позитиву і гарного настрою подарували виступи всім глядачам. Протягом усього вечора з уст випускників лунали щирі слова вдячності викладачам за їхню мудрість, доброзичливість, майстерність і високий професіоналізм. Студенти добре усвідомили, що їхнє життя у рідній Almamaterце не тільки складний навчальний процес, це невтомна і кропітка праця мудрих наставників – викладачів, які протягом чотирьох років розуміють, що юна душа може розкритися від вимогливого і теплого материнського слова.

Впродовж чотирьох років поруч з майбутніми випускниками були їхні куратори: Візітев Ірина Юхимівна, Скриндіца Галина Феодосіївна, Яценюк Аліна Олексіївна та Збиркот Леонід Олексійович, які зуміли прихилити до себе юні серця, змоги виховати молодих людей так, що вони завжди будуть з гордістю відзначати: «Ми пишаємося, що є випускниками Новоселицького медичного коледжу БДМУ, бо тут нам дали ґрунтовні знання, нас любили і поважали та ставилися до нас, як до талановитих особистостей».

Атмосфера невимовного щастя, затишку, світла і душевного тепла у цей лютневий холодний день панувала в урочистій залі, де усім було весело і радісно.