Випуск спеціалістів «Акушерська справа» - 2019 року PDF Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 
Написав Administrator   
П'ятниця, 25 січня 2019, 12:58

IMG 3994-min

Випуск спеціалістів «Акушерська справа» - 2019 року

24 січня 2019 року в святково прикрашеній залі Новоселицького районного будинку культури відбулося традиційне для цієї пори року свято – 107 випуск молодших медичних фахівців Новоселицького медичного коледжу БДМУ. Зі стін навчального закладу в далеку дорогу життя вирушили випускниці - майбутні акушерки.Скільки світла, добра і тепла у слові акушерка, яка це дивовижна і напрочуд милосердна професія, пов’язана із найсокровеннішим - таїнством народження дитини. Завдяки дбайливим, вправним і добрим рукам акушерок, відбувається справжнє диво – у світ приходить нове життя.

IMG 4084-min

Зі щирими словами до випускниць звернувся директор Новоселицького медичного коледжу БДМУ Романюк Руслан Ілліч, який привітав випускниць з важливою подією у їхньому житті та наголосив, що вони зробили гідний вибір професії, а отриманні знання допоможуть у майбутній медичній діяльності. Руслан Ілліч висловив слова вдячності всьому педагогічному колективу за їх невтомну працю, ґрунтовні знання, що допоможуть випускницям у майбутній медичній діяльності і за ту часточку душі, яку педагоги вклали в кожного студента.

Найвідповідальнішою та найочікуванішою миттю урочистості було вручення дипломів. Наказ по Новоселицькому медичному коледжу БДМУ про присвоєння кваліфікації проголосив заступник директора з навчальної роботи Роман Ілліч Довганюк. Почесне право зачитати клятву випускника Новоселицького медичного коледжу БДМУ доручили Петрюк Ользі.

По-материнськи схвильовано до випускниць звернулась куратор групи Богачик Аделіна Леонідівна, яка побажала ясної, спокійної долі, стати успішними в житті та отримувати задоволення від професійної діяльності. Не менш щирими були побажання щасливого життя від мами випускниці – Костащук Валентини Василівні, а від студентів зворушливо виступила – Костащук Діана.

Як завжди, учасники художніх колективів коледжу причарували всіх присутніх своїми номерами.

В залі лунало багато приємних, теплих слів для випускників, всі присутні побажали гордо нести звання студента Новоселицького медичного коледжу БДМУ і назавжди в серці зберегти спогад про це свято, рідний коледж, викладачів та одногрупників. А ми, сподіваємося, ще не раз почуємо про їхні успіхи та перемоги на професійній ниві.