День студента PDF Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Написав Administrator   
Субота, 17 листопада 2018, 13:42

IMG 1721-min

 

У Новоселицькому медичному коледжі відзначили Міжнародний День студента

Традиційно 17 листопада українське студентство відзначає своє професійне свято – День студента. Ця подія не оминула і Новоселицький медичний коледж БДМУ. Напередодні свята – 15 листопада, весь коледж поринув у святкову атмосферу. В прикрашеному холі навчального закладу лунала музика, а всі бажаючі мали змогу зробити цікаві фото з викладачами та друзями.

Яскравим продовженням дня був концерт в актовій залі коледжу із запальними танцями, яскравими піснями та неймовірним виром емоцій.

Дуже приємно, що на студентське свято завітав заступник Новоселицького міського голови Шова Деомід Федорович, який щиро привітав всіх студентів коледжу, нагородив найкращих представників студентства грамотами та подарунками.

Теплі слова вітання на адресу дружньої студентської родини прозвучали з вуст директора медколеджу Руслана Ілліча Романюка, який також відзначив кращих студентів навчального закладу.

Талановита творча студентська молодь ще раз нагадала, що студентське життя – не лише пари та сесії, а ще й веселощі. У кумедній формі студенти вирішили розказати про власні будні і про те, як не потрібно складати заліки та іспити.

Загалом День Студента пройшов дуже енергійно та насичено, як то кажуть «по - студентському». У всіх залишилось багато вражень та позитивних спогадів!

Останнє оновлення на П'ятниця, 23 листопада 2018, 14:00