День всіх закоханих PDF Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 
Написав Administrator   
Вівторок, 27 лютого 2018, 12:00

 

День всіх закоханих або День Святого Валентина – це свято, яке із задоволенням відзначають в багатьох країнах світу. Багато люблячих сердець чекають саме на це свято, щоб нарешті зізнатися у коханні або знайти свою другу половинку. Це свято, коли все навкруги наповнено романтикою і коханням, а серця багатьох людей на землі наповнюються щастям. Атмосфера на вулицях просочена приємним ароматом несподіванки.

Напередодні свята в нашому навчальному закладі, як і у всьому місті, дух Святого Валентина розгулявся не на жарт. Вже зранку всі студенти та викладачі відчули чарівний дух свята, що охопив весь коледж. Адже, ще напередодні, студентки І медсестринської групи під керівництвом Нестеровської Галини Романівни святково прикрасили хол та оформили фотозону, щоб бажаючі могли зробити фотографії на згадку про цей романтичний день. І звісно всі закохані могли вкласти «валентинки» у скриньку.

Святковий настрій не полишав студентів та викладачів і на традиційній молодіжно–розважальній програмі «Мелодія для двох сердець», яка пройшла 12 лютого у районному Будинку культури. Чарівну половину людства представляли студентки коледжу: Гончарук Альона (ІІІ А м/с), Храб Ганна (ІІІ Б м/с), Присакар Марина (ІІІ А ф.), Караушу Ірина (ІІІ Б ф.) та Попей Міхаєла (ІІІ ак.), сильними та мужніми на святі були: Лунга Віталій  (ІІ А ф.), Кожокарь Тодор (ІІ А ф.), Георгіца Дмитро, (ІІ А ф.), Кожокару Іван (ІІІ А ф.) та Зварич Андрій (ІІІ Б ф). Учасники дійства цікаво та змістовно розповіли про свої захоплення,побажання,мрії. Під час конкурсної програми вони продемонстрували свої здібності, винахідливість і дотепність в різноманітних конкурсах та складних ситуаціях. Не можна не сказати і про ведучих свята – чарівну і тендітну Єфтемій Ольгу та неповторного, артистичного Неборака Валентина, які своїми веселими жартами підтримували піднесений настрій у всіх присутніх у залі. В результаті конкурсів журі та глядачі обрали ідеальну пару – Гончарук Альону та Лунгу Віталія. Вітаємо наших переможців!

Окрасою програми були виступи артистів коледжу: всіх вразив ніжний та чуттєвий танець танцювального колективу «Акцент», учасники заслуженого колективу народного танцю «Ватра» неперевершено з азартом виконали «Буковинський танець», солістки коледжу Марина Бідяк та Кристина Чеука подарували глядачам мелодійні пісні. Однак, присутніх очікував сюрприз – музична композиція у виконанні Кристини Чеуки та Стаса Кіріліча. Виступи артистів викликали бурхливі оплески вдячних глядачів. Наприкінці свята всім учасникам подарували солодкі подарунки, а публіка отримала масу позитивних емоцій!

Останнє оновлення на Вівторок, 27 лютого 2018, 12:02