Фахова подорож до Варшави PDF Друк e-mail
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 
Написав Administrator   
Понеділок, 30 січня 2017, 10:55

На підставі запрошення Польської Фундації лікарів медичного туризму з пострадянських країн м. Варшава, в рамках проекту «Міжнародний Медичний клуб в Польщі» група студентів ІV курсу Новоселицького медичного коледжу БДМУ разом із керівником групи Лупу А.В., здійснили робочий візит до м. Варшави з 22.01. – 25.01.2017 року .

Мета цього візиту – ознайомлення з діяльністю польських медсестер та з перспективами, які існують для українських медичних сестер і акушерок у польських лікарнях.

До програми візиту входило відвідування лікарні в м. Седльце, де студенти отримали інформацію щодо роботи лікарні.

Наступним кроком було відвідування Collegium Mazovia Інноваційної вищої школи м. Седльце факультету медсестринства, де студенти мали можливість ознайомитись із підготовкою медсестер у Польщі. З вуст ректора цього навчального закладу пані Божени Піековіш ми отримали інформацію щодо реальних можливостей для українських медсестер і акушерок в Польщі та інших країнах Європи.

І приємним бонусом подорожі стало Варшава. Студенти мали можливі пройтись Королівським шляхом , дізнатись всю історію цих міст, відвідати також старе місто та інші цікаві визначні місця, дізнатися всю історію цих місць.

Учасники проекту приємно були здивовані умовами праці та відпочинку польських медичних працівників. А висококваліфікована підготовка медсестер у ВУЗІ залишила незабутні враження.

Спогади про участь у проекті та екскурсія Варшавою залишиться надовго у пам’яті учасників проекту.

А.В. Лупу – викладач іноземних мов

Новоселицький медичний коледж БДМУ

 

 

Останнє оновлення на Вівторок, 27 лютого 2018, 09:57